EAT

Welkom in onze brasserie, midden in het hartje van Merksplas.  Een gevoel van ongedwongen lekker eten in een fantastische setting, daar kunnen wij voor zorgen. De gerechten op de menukaart zijn (h)eerlijk, streekgebonden en mooi van combinatie. COLONIE 7 heeft een aangrenzend enorm terras waar wij jullie graag verwelkomen voor een hapje en een drankje.

WELKOM BIJ COLONIE 7

Wij verwelkomen jullie graag dagelijks op het prachtig domein van de Koloniën van de Weldadigheid te Merksplas voor een hapje, een drankje of gewoon voor de gezelligheid van COLONIE 7. Onze keuken is geopend van 11u30 tot 20u30!

ONTBIJT

elke dag op reservatie

ONTBIJT

Warme drank (koffie/thee) à volonté, een glas verse sinaasappelsap, croissant, pistolets, sandwich en een koffiekoek, yoghurt met fruit, speculoospasta, choco, diverse salades, charcuterie en kaas, vers gebakken roerei of spiegeleitje met spek

20,95 EURO

LUXE-ONTBIJT

Ontvangst met een glaasje cava, warme drank (koffie/thee) à volonté, een glas verse sinaasappelsap, croissant, pistolets, sandwich en een koffiekoek, yoghurt met fruit, speculoospasta, choco, diverse salades, vers gebakken roerei of spiegeleitje met spek, gerookte zalm, Kempische ham, belegen kaas, ambachtelijke worst en brie

29,30 EURO

COLONIE 7

Kapelstraat 10
2330 Merksplas
BE 0454.416.591

P: 014 81 12 94
E: info@colonie7.be

HET BESTE VAN DE KEMPEN OP ÉÉN PLEK

Eén locatie, zoveel mogelijkheden in het midden van het prachtig domein rond de Koloniën van Weldadigheid. Uw event, vergadering, receptie bij Colonie 7? Of een rustiek en authentiek concept om te slapen midden in de natuur?

OPENINGSUREN KEUKEN

Elke dag open
Vanaf 9u

Ontbijt 9u-11u en graag te reserveren
Keuken geopend vanaf 11u30

ALGEMENE VOORWAARDEN

Back to top