Background
DSC_5965
DSC_5320

MEET

Eén locatie, zoveel mogelijkheden. Uw event, vergadering, receptie bij Colonie 7? Colonie 7 is niet enkel vanbuiten een prachtig gebouw, ook binnenin huizen er heel wat verborgen ruimtes. Zo heeft Colonie 7 twee flexibele vergaderzalen waar we met veel plezier uw vergadering zo aangenaam mogelijk maken.

Ook voor grotere evenementen zoals recepties, voorstellingen, personeelsfeesten…zijn we uitgerust. Boven het museum hebben we een feestzaal met een receptieruimte. Ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos. Met veel plezier, kennis en oog voor detail maken we uw event tot een succes.

Background

MEET TIJDENS DE DAG

FORMULES

PASTA-TIME

Verwelkoming met koffie en koffiekoekjes
Tussendoortje: verse smoothie
Lunch: pastabuffet en een lasagne
Tussendoortje met vers gebakken gebak

GO FRESH WITH A BUFFET

Verwelkoming met koffie en koffiekoekjes
Tussendoortje: verse smoothie
Lunch: verse dagsoep, gevolgd door een saladebuffet (min. drie soorten), geserveerd met brood, rauwkost, fruit en sausjes
Tussendoortje met vers gebakken gebak

TASTY CHOICE

Verwelkoming met koffie en koffiekoekjes
Tussendoortje met een verse smoothie
Lunch: keuzemenu Colonie 7 (zie menu)
Tussendoortje met vers gebakken gebak

ONBIJTBUFFET

Ambachtelijk fruitsappen, koffie en thee, uitgebreid ontbijtbuffet met verschillende soorten broodjes, kazen en charcuterie, streekconfituren, speculaas, choco, yoghurt en granola, omelet

Background

Jouw event of vergadering bij Colonie 7?

Bekijk onze locaties!

Colonie 7 is gelegen in een prachtige natuurlijke setting waar je de perfectie locatie vindt voor uw event of vergadering. Zowel professioneel als particulier zijn er heel wat zaken mogelijk! Denk maar aan babyborrels, recepties, personeelsfeesten, uiteenzettingen, familiefeesten…

Wij voorzien met plezier de gepaste arrangementen voor uw vergadering of de gewenste catering voor uw event! Samen maken we er iets lekkers en gezelligs van!

Background
IMG_6121
De Landloper

Dit is het zaaltje boven de brasserie waar u zowel kan vergaderen als kan eten met grotere groepen. Het zaaltje heeft een capaciteit van 40-50 personen. Er is presentatiemateriaal aanwezig.

IMG_6120
Weldaad 2
De Weldaad

De Weldaad is een vergaderzaal gelegen boven de Paardenstal waar u alles kan vinden om een vlotte vergadering te houden. Er is een scherm, een beamer en een flipboard aanwezig. Ook is er buffetje aanwezig om alles te plaatsen wat jullie nodig hebben tijdens de vergadering: koffie, dranken, versnaperingen… De capaciteit gaat tot maximaal 60 personen maar de zaal kan ook gebruikt worden voor kleinere groepen. De zaal wordt ingericht naar uw wensen.

Weldaad 1
Kolonist 1
De Kolonist

De Kolonist is onze grootste feestzaal bij Colonie 7. De zaal is gelegen boven het ontmoetingscentrum van Colonie 7 in de nok van het dak van de hoeve. Hier heeft u een gezellige feestzaal met een receptieruimte. Ook heeft de zaal een eigen ingang.

Hier heeft u ook presentatiemateriaal ter beschikking en de capaciteit gaat tot 150 personen.

IMG_6118
IMG_3999
De Paardenstal

De Paardenstal is een originele locatie! De zaal is gelegen in een gerenoveerde paardenstal waar de authentieke elementen behouden zijn. Hier kan je een gezellig feestje houden of een fijn samenzijn om iets te vieren! De zaal is gelegen op het gelijkvloers met uitzicht op een weide. Hier kan je ook deels buiten aperitieven. De capaciteit van onze Paardenstaal gaat tot 120 personen.

IMG_4064