ACTIVITEITEN

Een teambuilding of activiteit rondom Colonie 7?

Of je nu op zoek bent naar een activiteit in de natuur, een spannende teambuilding of een gezellige dag met vrienden of familie, bij ons vind je het!

Colonie 7 is gelegen op het domein van Merksplas Kolonie, een unieke site in het groen die barst van de geschiedenis.


Gegidste wandelingen rondom Colonie 7

Dompel je helemaal onder in de boeiende geschiedenis van Wortel- en Merksplas-Kolonie tijdens een rondleiding. Een ervaren gids laat je de mooiste plekken in Merksplas-Kolonie zien en vertelt het verhaal van de landloperskoloniën.

Nadien kan je op eigen tempo Bezoekerscentrum Kolonie 5-7 verkennen en afsluiten met een drankje of hapje in onze brasserie.


Teambuildings en groepsactiviteiten

Op zoek naar een originele activiteit op of rond ons domein?

Wat dacht je van een workshop Speedpainting, een VR game, een leerrijke experience of een spannend spel in teamverband? Dat zijn maar enkele van de vele mogelijkheden.

Stuur ons een mailtje en wij helpen je graag op weg en denken mee over de meest geschikte activiteit voor jouw gezelschap.

COLONIE 7

Kapelstraat 10
2330 Merksplas
BE 0454.416.591

P: 014 81 12 94
E: info@colonie7.be

HET BESTE VAN DE KEMPEN OP ÉÉN PLEK

Eén locatie, zoveel mogelijkheden in het midden van het prachtig domein rond de Koloniën van Weldadigheid. Uw event, vergadering, receptie bij Colonie 7? Of een rustiek en authentiek concept om te slapen midden in de natuur?

OPENINGSUREN KEUKEN

Elke dag open
Vanaf 9u

Ontbijt 9u-11u en graag te reserveren
Keuken geopend vanaf 11u30

ALGEMENE VOORWAARDEN

Back to top