DE ZEVENDE DAG

@ Colonie 7

Tijdens de zomermaanden valt er steeds een hoop te beleven op en rond het domein Merksplas-Kolonie. We trekken er allemaal op uit om samen te wandelen, fietsen, ontdekken, proeven, … kortom om samen te genieten van het goede leven in de prachtige Kempen. Onze brasserie is hier het ideale start- of eindpunt van je dag!

Deze zomer vieren wij elke vrijdag ‘de zevende dag’.

Wat valt er dan te beleven?

Je kan de (vrij)dag goed inzetten met een Lekkertrappen Fietsontbijt. Alvorens je je fietstocht begint, kan je bij ons genieten van een heerlijk ontbijt én geven we je een extra snack mee voor onderweg.

Zijn je fietsbenen niet ingesmeerd? Geen zorgen, je kan ook elke vrijdag het weekend komen inzetten tijdens het Happy hour (van 17u30 tot 18u30)! De beste plekjes vind je natuurlijk in het zonnetje op ons terras.

Maar dat is niet alles… Er staat nog veel meer op onze zomerplanning!

Duid alvast deze vrijdagen aan in de agenda:

4 augustus: Jazz avond CANCELLED

 De maand augustus trappen we af met een gezellige Jazz avond. Beetje opwarmen? Dan kan met de lekkerste Crown Cola & dark spirits in samenwerking met
brouwerij Corsendonk. Een avond om niet te missen dus!

11 augustus: Alpaca’s knuffelen

Zin in een unieke én schattige belevenis? Op 11 augustus stelen de Alpaca’s van Hoogstraten voor even de show bij Colonie 7. Geniet tussen 14u en 18u van deze prachtige dieren en schuif nadien aan tafel met je kroost voor een lekker gerechtje van bij ons. Wij zorgen voor fijn muzikaal entertainment!

18 augustus: Cocktail- en tapasavond

We maken er een zwoele, zuiderse zomeravond van hier in de Kempen! Waan je even in zuiderse sferen  en laat je verrassen door de heerlijke geuren en smaken. In samenwerking met Disaronno international organiseren we een cocktail- en tapasavond om U tegen te zeggen. Doe jij mee?!

25 augustus: Pannenkoekenfestival

Nog heel even KEI HARD genieten van de zomer? Bij Colonie 7 krijgen we maar niet genoeg van ons zonnige terras en jullie blije gezichten. Daarom zetten wij verschillende springkastelen klaar en verwennen wij de kids met de beste pannenkoeken terwijl de mama’s en papa’s genieten van een verfrissend drankje!

COLONIE 7

Kapelstraat 10
2330 Merksplas
BE 0454.416.591

P: 014 81 12 94
E: info@colonie7.be

ALGEMENE VOORWAARDEN

HET BESTE VAN DE KEMPEN OP ÉÉN PLEK

Eén locatie, zoveel mogelijkheden in het midden van het prachtig domein rond de Koloniën van Weldadigheid. Uw event, vergadering, receptie bij Colonie 7? Of een rustiek en authentiek concept om te slapen midden in de natuur?

OPENINGSUREN KEUKEN

Elke dag open vanaf 9u

Ontbijt 9u-11u en graag te reserveren
Keuken geopend vanaf 11u30

Back to top