Open schuren & terreinen

Op zoek naar een unieke locatie voor je event? De Open Schuur biedt heel wat mogelijkheden! Zowel voor een familiebijeenkomst, een bedrijfsevent, een bijeenkomst van de vereniging,… kan je hier terecht.

Ook de andere terreinen (keuken en zolder bijgebouw aardappelkelders, polyvalente ruimte Den Hopper, …) kunt u via ons boeken.

Contacteer ons voor de beschikbaarheid en meer info via meet@colonie7.be of  014 81 12 94.

Aanwezige basisvoorzieningen in de Open Schuur: elektriciteit- en wateraansluiting. Toiletten, douches en ruime keuken zijn beschikbaar in een apart gebouw. Alles is volledig mee gerenoveerd in de authentieke stijl van de Kolonie.  De huurperiode loopt van 12u de dag voordien tot 12u de dag na de gehuurde dag, zodat er tijd is voor op- en afbouw.

Informatie over huurprijzen per locatie, voorwaarden en praktische informatie vind je terug in het gebruikersreglement. Het retributiereglement vind je hier terug.

COLONIE 7

Kapelstraat 10
2330 Merksplas
BE 0454.416.591

P: 014 81 12 94
E: info@colonie7.be

ALGEMENE VOORWAARDEN

HET BESTE VAN DE KEMPEN OP ÉÉN PLEK

Eén locatie, zoveel mogelijkheden in het midden van het prachtig domein rond de Koloniën van Weldadigheid. Uw event, vergadering, receptie bij Colonie 7? Of een rustiek en authentiek concept om te slapen midden in de natuur?

OPENINGSUREN KEUKEN

Elke dag open vanaf 9u

Ontbijt 9u-11u en graag te reserveren
Keuken geopend vanaf 11u30

Back to top